Ви тут:

Сєвєродонецький гуманітарний хаб у Тернополі вдячний культурному середовищу області та міста за підтримку переселенців з Луганщини

25-12-2023
Категорія: 

Гуманітарний хаб Сєвєродонецької міської військової адміністрації "Моя Луганщина" у місті Тернопіль висловлює щирі слова подяки за гостинність, за надану чудову можливість переселенцям з нашої області відвідувати різні культурні заходи та можливість бути ближчими до мистецтва.

Ми вдячні за те, що нам відкрили двері до унікального світу мистецтва, культури та освіти Тернопільської області та безпосередньо файного міста Тернопіль.

У Тернопільському обласному краєзнавчому музеї маємо можливість поглиблювати свої знання зі стародавньої історії України разом з дискусійним клубом "Відома невідома Україна".

Із задоволенням відвідали виставки "Україна пам’ятає – світ визнає" та «Тих днів не згасне пам'ять і не забуде історія». Враження від них були надзвичайно позитивними, а робота музею у галузі збереження й просування культурної спадщини заслуговує на найвищу похвалу.

Дякуємо Тернопільській обласній філармонії за знайомство з палітрою образів творів, які увійшли в історію, як геніальні шедеври світової музичної класики. Мали можливість насолоджуватися виставою М. Лисенка "Наталка Полтавка", а також виконанням академічного сімфонічного оркестру. Отримали позитивні емоції від вечора джазової музики. Філармонія допомагає через мистецтво мешканцям Луганщіни повернутися до повноцінного життя!

Тернопільський академічний обласний український драматичний театр імені Т. Г. Шевченка надихає та заохочує нас пізнавати цей світ. Зачаровуємося неймовірною режисерською постановкою та грою акторів. Наші земляки із задоволенням спостерігають за театральними дійствами на сцені у різних жанрах. Із захопленням подивилися комедійну п’єсу "За двома зайцями". Відвідали дивовижну містерію "Ісус-син Бога Живого". Кожна вистава - це шедевр. Дякуємо Тернопільському обласному драматичному театру за яскравий гумор та подаровані позитивні емоції.

За підтримки департаменту культури та туризму, управління культури і мистецтва, міського відділу культури, переселенці з Луганщини насолодилися захоплюючими екскурсіями по Тернопольський області до міст Бучач та Зарваниця. А цікава пішохідна екскурсія "Таємниці Тернопільського замку" - це дивовижний захід, що ще більше інтегрує та знайомить нас з минулим файного міста Тернополя. Завдяки неймовірним екскурсіям, втішалися неймовірними краєвидами Тернопільського ставу. Щиро вдячні за насичену програму та отримані позитивні емоції.

Поціновувачі літератури побували у Тернопільській обласній універсальній науковій бібліотеці, Тернопільській обласній бібліотеці для дітей,  Книгарні "Є", на презентації книжок "Повчальні пригоди Медунчика" та "Котики патріотики". Відбулося знайомство з героями книги Валентини Семеняк-Штангей "Світ який люблю", відвідали майстер-класи для дітей "Роспис пряників", "Роспис магнітиків з дерева" і "Виготовлення воскової свічки".

Уклін організаторам книжкових зустрічей, що знайомлять нас з таємничим світом літератури та дарують нашим діткам гарний настрій. Завдячуючи нашим друзям з цих бібліотек, ми маємо у гуманітарному хабі книжкову поличку для наших читачів.

 

Гуманітарний хаб Сєвєродонецької міської військової адміністрації у місті Тернопіль





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)