Ви тут:

Сєвєродонецькі лікарі з КНП "Консультативно-діагностичний центр" у травні здійснили 10 виїзних оглядів населення на Дніпропетровщині

06-06-2024
Категорія: 

Двічі на тиждень у травні виїжджали мобільні бригади лікарів ]]>КНП "Консультативно-діагностичний центр" Сєвєродонецької міської ради]]> до місць компактного проживання внутрішньо переміщених осіб у Дніпрі та у віддалених сільських місцевостях Дніпропетровської області.

Усього за 10 виїзних прийомів оглянуто 413 пацієнтів, з них 30 дітей. У Вільногірську прийом здійснювався виключно дитячими лікарями: у Саксаганському навчально-реабілітаційному центрі прийом вели кардіоревматолог, психіатр, хірург, ортопед-травматолог, інфекціоніст, невролог.

Серед населених пунктів, де здійснювали виїзний огляд лікарі: м. Кам’янське, м.Вільногірськ, м. Кривий Ріг, с. Миколаївка.

У пацієнтів була можливість звернутись до офтальмолога, кардіолога, невропатолога, ортопеда-травматолога, психіатра, уролога, ендокринолога, психіатра, отоларинголога, гінеколога.

Крім того, у Дніпрі у травні під час 12 виїзних прийомів офтальмолога та кардіолога КНП "Консультативно-діагностичний центр" оглянуто 263 ВПО.

 

Фото ілюстративне





Рейтинг: 
Голосов пока нет