Ви тут:

Сєвєродонецькі гумхаби у Дніпрі та Тернополі про проведену роботу (12-16.02.2024)

17-02-2024
Категорія: 

З 12 по 16 лютого 2024 року переселенцям з Луганської області, які зареєстровані в Гуманітарному хабі Сєвєродонецької міської військової адміністрації у місті Дніпро (просп. Калнишевського, 27-К), надано 431 набір продуктів, 26 пакунків підгузок та 10 наборів дитячої гігієни. Одяг собі та рідним вибрали 18 осіб.

Для сєвєродончан шкільного віку при хабі розпочалися заняття гуртка "Українська мова" Сєвєродонецького дитячо-юнацького комплексу "Юність". Навчання для дітей громади, які мешкають з рідними у Дніпрі, проходять офлайн. Для тих, хто перебуває за межами міста - онлайн.

Психологи Гуманітарної місії "Пролісок" для вихованців гуртка з підготовки до школи «Впевнений старт» СДЮК «Юність» провели арт-терапевтичний захід "Радість в долонях"

В Гуманітарному хабі Сєвєродонецької міської військової адміністрації у місті Тернопіль (вул. Грушевського, 5) цього тижня 128 сім'ї (261 особа) ВПО з Луганщини від Міжнародної організації з міграції отримали непродовольчі набори (матраци, кухонні набори, розкладні стільці, сонячні ліхтарі, термоси та постільні набори). Також видано чотири пакунки підгузок.

 

 

По темі:

Луганчани в Тернополі: Олексій Смирнов перевірив послуги, які надаються Сєвєродонецьким хабом





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)