Ви тут:

Сєвєродонецьке КНП «Український реабілітаційний центр» та компанія «NAFTALAN PHARM GROUP» підписали Меморандум про співробітництво щодо впровадження нафталанотерапії для ефективної реабілітації жителів Луганщини

05-02-2024
Категорія: 

]]>Взаємодія з «NAFTALAN PHARM GROUP» є соціальним та безкоштовним проєктом, який увійде в структурну програму розвитку та діяльності «Українського реабілітаційного центру».]]>

У пʼятницю засновник компанії з виготовлення нафталановой космецевтіки «Naftalan Pharm Group. Нафталан» Станіслав Григорський та генеральний директор комунального некомерційного підприємства «Український реабілітаційний центр» Ігор Панов підписали Меморандум про співробітництво щодо впровадження нафталанотерапії для ефективної реабілітації жителів Луганщини.

Компанія «NAFTALAN PHARM GROUP» - виробник власної нафталановой космецевтіки, ексклюзивний партнер і дистриб'ютор кращих брендів Хорватії та Азербайджану – країн, де знаходяться єдині родовища нафталана в світі, і мають більш ста років досвіду нафталанотерапіі для вирішення проблем здоров'я людини.

Маючи спільне походження (м. Сєвєродонецьк), необхідно консолідувати зусилля задля допомоги жителям Луганщини, тому важливим аспектом подальшої співпраці стане надання госпіталям необхідних обʼємів безкоштовної продукції від компанії «NAFTALAN PHARM GROUP», щоб жителі Луганщини мали змогу скористатись перевагами нафталанового лікування.

«Український реабілітаційний центр» завдяки співпраці з «NAFTALAN PHARM GROUP» прагне зробити жителів Луганщини, що постраждали від збройної агресії, здоровими за допомогою унікальних цілющих властивостей нафталановой нафти. Нафталан - це перевірений роками природний лікувальний засіб, що успішно протистоїть хронічним шкірним захворюванням і проблемам опорно-рухового апарату. Нафталан має знеболюючу та протизапальну дію, що сприяє розсмоктуванню інфільтратів і поліпшенню обміну речовин в уражених тканинах.

Важливість підписання Меморандума про співпрацю, обумовлена тим, що нафталан володіє приголомшливою дією в рішенні багатьох захворювань:

  • хвороби суглобів і навколосуглобових м'яких тканин м'язово-скелетної системи;
  • шкірні хвороби;
  • урологічні хвороби;
  • гінекологічні захворювання;
  • хвороби вуха, горла, носа;
  • захворювання нервової системи;
  • захворювання периферичних вен.

Як зазначає виробник, дієвість лікування нафталаном можна оцінити за тисячами людей, які використовують цю речовину більше ста років.

«Український реабілітаційний центр» разом з нашим партнером «NAFTALAN PHARM GROUP», що є в Україні першими, хто спеціалізується на виробництві препаратів з нафталаном, відкриває ефективне та дієве лікування кожному жителю Луганщини!

 

]]>КНП "Український реабілітаційний центр"]]>

]]>https://www.facebook.com/UkrainianRehabilitationCenter/posts/pfbid02KvyC...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет