Ви тут:

Сєвєродончанка Маргарита Ляпка виборола три медалі Кубку Світу з плавання в ластах!

28-02-2024
Категорія: 

23-25 лютого в місті Екс-ен-Провансі (Франція) відбувся І етап Кубок Світу з плавання в ластах. 

Більш ніж 500 плавців-підводників з 107 клубів та з 17 країн з різних куточків усього Світу зібралися минулими вихідними у Франції для участі у І етапі Кубку Світу з плавання в ластах.

Двоє вихованців ]]>Сєвєродонецької ДЮСШ ВВС «САДКО»]]> також брали участь у ціх змаганнях - це Майстер спорту міжнародного класу Володимир Сущенко, який виступав за національну збірну України та Майстер спорту Маргарита Ляпка, яка зараз тренується у Літві та виступає за клуб SVJK з Вільнюса.

Володимир Сущенко був п’ятим на дистанції 400 м плавання в біластах з результатом 3.40.54 і четвертим на дистанції 200 м плавання в біластах з результатом 1.41.06, поступившись лише п’ять десятіх секунди третьому місцю.

А ось Маргарита Ляпка, яка виступала у категорії дівчат до 18 років, виборола три медалі Кубку Світу. Так, на дистанції 50 м пірнання вона посіла друге місце з результатом 17.70, на дистанціі 100 м плавання в ластах виборола бронзову нагороду, і лише одна сота доля секунди відділила її від золотої нагороди на дистанціі 100 м плавання з аквалангом та результатом 39.30 вона зайняла другу сходинку п’єдесталу.

Попереду у нашіх плавців ІІ етап Кубку Світу з плавання в ластах, який відбудеться у Ліньяно (Італія) 21-23 березня цього року.

Бажаємо гарної підготовки до майбутніх стартів!

 

Адміністрація ДЮСШ ВВС «САДКО»

]]>https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0Eb9zUVuKuvPuRd6J...]]>





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)