Ви тут:

Сєвєродончани у Дніпрі: З вірою у Перемогу України!

24-02-2024
Категорія: 

10 років тому, в лютому 2014 року, російська федерація розв’язала війну проти України. Ворог окупував Автономну Республіку Крим і Севастополь, окремі райони Донецької та Луганської областей. До 24 лютого 2022 року основні події сучасної російсько-української війни з різною інтенсивністю бойових дій точилися на сході нашої країни.

Здійснивши 24 лютого 2022 року повномасштабне вторгнення в Україну, Кремль хотів остаточно знищити військовим шляхом українську державу та ідентичність. Героїчний опір українців – це не лише боротьба за фізичне виживання Українського народу та свободу країни. Перемога України – запорука світової стабільності. Кожен українець боронить Україну – зі зброєю на фронті та в тилу, працюючи задля перемоги.

Працівники Гуманітарного хабу Сєвєродонецької міської військової адміністрації до другої річниці повномасштабного вторгнення провели для відвідувачів хабу кінопоказ, присвячений збереженню та вшанування пам’яті учасників, жертв та подій російсько-української війни. Передивлялись одну з частин авторського документального проєкту Дмитра Комарова «РІК» — головні герої проєкту – українці, які вже щодня героїчно показують свою силу та міць. Перед показом хвилиною мовчання вшанували всіх тих, хто віддав своє життя задля вільного майбутнього нашої України.

На хабі в м. Дніпро працівники навчилися плести маскувальні сітки і до 24 лютого була завершена велика маскувальна сітка, яка відправиться до наших Захисників і Захисниць. Робота для захисників продовжиться, бо боротьба триває. Українці вистояли й довели свою спроможність перемагати російську військову агресію.

Вдячні нашим Захисникам та Захисницям, які боронять та звільняють українські земля!

Вдячні волонтерам та просто небайдужим громадянам, які підтримують та допомагають!

Пам’ятаємо кожного, хто заплатив життям за свободу України та її світле майбутнє!

 

]]>Сєвєродонецька міська публічна бібліотека]]>

 





Рейтинг: 
Голосов пока нет