Ви тут:

«Рубіж»: ГВАРДІЯ НАСТУПУ. Як все починалося (+ВІДЕО)

29-02-2024
Категорія: 

Рік тому МВС України почало формування добровольчих штурмових бригад нового зразка. За цей час створено 10 з’єднань нового типу: «Азов», «Буревій», «Карадаг», «Лють», «Рубіж», «Спартан», «Сталевий кордон», «Помста», «Червона калина», «Хартія».

МВС України запустило спецпроєкт, у якому розповідає про кожну з бригад «Гвардії наступу». У цій серії спецпроєкту - бригада «Рубіж». Це 4 бригада оперативного призначення імені Героя України сержанта Сергія Михальчука. Бойове з’єднання Національної Гвардії України.

24 лютого 2022 року ротна тактична група бригади першою прийняла бій з окупантами в районі аеропорту «Антонов» - не дозволили розгорнути основні сили біля столиці. Бійці бригади відзначилися у боях в районі населених пунктів Ірпінь, Гута-Межигірська та Мощун. Брали участь в боях за Рубіжне. Воїни бригади стійко захищали Сєвєродонецьк поки його не було зруйновано російською авіацією та артилерією.

«На війні все страшно!» - але механіку-водію «Шеві» позитиву не позичати, він впевнений в майбутній Перемозі, що Україна зможе повернути всі свої захоплені ворогом території. 

«Повернемо законні рубежі країни» - гасло Бригади «Рубіж». Вона створена за стандартами НАТО, з високоякісним відбором бійців та технічним оснащенням.

Детальніше про Бригаду «Рубіж» дивіться у фільмі спецпроєкту ГВАРДІЯ НАСТУПУ. ЯК УСЕ ПОЧИНАЛОСЬ.

 

 

 

Портал МВС - ]]>https://mvs.gov.ua/news/rubiz-gvardiia-nastupu-iak-vse-pocinalosia]]>

 





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)