Ви тут:

Проєкт «Освітній Суп» запрошує учнів на безкоштовні онлайн-заняття

22-08-2024
Категорія: 

Проєкт «Освітній Суп» – це наймасштабніша ініціатива з відновлення освітніх можливостей для учнів України. Він реалізується через додаткові безкоштовні онлайн-заняття, які включають академічний тьюторинг та менторинг з урахуванням шкільної програми. Основна мета проєкту – надолуження освітніх втрат учнів, з особливим акцентом на дітях із сімей, які зіткнулися з труднощами.

Проєкт спрямований на підтримку дітей із соціально вразливих категорій, сімей у складних життєвих обставинах, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей із багатодітних родин, дітей зі статусом внутрішньо переміщених осіб (ВПО), а також учнів з низьким та середнім рівнем знань.

В рамках проєкту «Освітній Суп» учні можуть обрати один із двох видів участі:

  • Тьюторинг – безкоштовні заняття з вчителями-тьюторами з математики та/або української мови. Учні можуть обрати один або обидва предмети. Заняття проводяться в групах до 10 учнів.
  • Менторинг – безкоштовні заняття зі студентами-менторами з одного із запропонованих предметів: фізика, хімія, біологія, англійська мова, українська мова, математика, географія та інформатика. Заняття проводяться в малих групах, що складаються з 1-3 учнів.

Деталі та реєстраційна форма доступні за посиланням: ]]>https://lnk.bio/osvitniy.soup]]>

Проєкт «Освітній Суп» впроваджується за підтримки партнерів Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та за фінансування Глобального партнерства заради освіти (GPE). 
Він охопив вже більше 14 800 дітей по всій Україні та має спільноту з 600 вчителів-тьюторів, які пройшли спеціальне навчання.

 





Рейтинг: 
Голосов пока нет