Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 29.02.2024

29-02-2024
Категорія: 

«Авіаційний вплив посилив ворог по всій ділянці фронту. Із бомбардувальників завдані удари по Новоєгорівці, Макіївці, Білогорівці. З мінометів та артилерії – по Невському і Білогорівці. В районі останньої росіяни знов намагалися досягти успіху, але були спинені Силами оборони, – зауважив Артем Лисогор, начальник обласної військової адміністрації. – До сіл, де ще залишаються цивільні, вчора доставили продуктові набори та хліб. Їх роздано в Новолюбівці та Невському».

Долю вугледобувних підприємств, які окупаційна влада Луганщини віддає за безцінь і без торгів, вирішують виключно інвестори з рф.

Зокрема, на шахті «Білоріченська» і однойменній збагачувальній фабриці росіяни збираються демонтувати обладнання. Розробка лав їм не потрібна.

Аби стати власником талону на прийом до «державної» установи в окупованому Рубіжному необхідно займати чергу з вечора. Тоді, ймовірно, вільне місце знайдеться.

Місцеві колаборанти знають про проблему, але збільшувати кількість місць прийму не збираються.

На жаль, багатогодинне очікування має негативні наслідки. Днями у черзі до паспортного столу померла жінка середніх років.

 

]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid0GtHN7YvbbPJsWqUd18NCT4dj9cU1...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет