Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 27.10.2024

27-10-2024
Категорія: 

«Противник продовжує штурмові дії в Білогорівці. Лише за минулу добу намагався просунутися там двічі, але обидва рази був зупинений Силами оборони, – повідомив начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор. – Поблизу Макіївки і Греківки росіяни атакували, маючи підтримку авіації. Крім того, по наших укріпленнях та населених пунктах вони вдарили зі ствольної артилерії та застосовували безпілотні літальні апарати».

Із наближенням морозів заяви про увімкнення опалення в Сіверськодонецьку та інших прифронтових містах лунають з вуст окупантів все гучніше. За фактом – більша частина тепломереж там ще не відремонтована. Подекуди загарбники за 2,5 роки навіть не починали відновлювальні роботи, місцями вулиці Сіверськодонецька досі перериті. Однак показові земляні роботи на багатьох ділянках почалися ще минулої осені. Щоправда, у нових районах тривають спроби підключити до мережі багатоповерхівки, наближені до котельної, яку побудували минулої зими. За ці місяці загарбники не здійснили жодного гідравлічного випробування. За підсумком, внутрішньобудинкові мережі не витримали.

За вказівкою зверху, під час прийому до силових відомств у так званій «лнр» перевагу надають особам, що приїхали з території рф. Особливо це стосується керівного складу. За останні два роки відсоток місцевих співробітників постійно зменшується. Наразі кремлем розглядається законопроект, спрямований на збільшення можливостей доукомплектування органів внутрішніх справ на захоплених територіях шляхом уведення додаткових заохочень для «справжніх» росіян, бажаючих переїхати працювати у «лнр» та інші окуповані регіони.

 

]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid0273uS7VhXRZvbEk9yTpWb8iunTmy...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет