Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 27.09.2024

27-09-2024
Категорія: 

«Шість разів загарбники вдарили по Балці Журавці з реактивних систем залпового вогню. Застосували в районі цього села 23 безпілотники. 20 разів поцілили туди з артилерійських установок. Ще вісім – по Макіївці, яка поряд. Це – одна й найгарячіших ділянок луганського фронту. Крім того, в районах Надії та Райгородки противник завдав авіаційних ударів», – поінформував начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

Наступальні дії ворог проводив біля Стельмахівки, Греківки, Балки Журавки, Білогорівки.

Народні дружини хочуть створити росіяни у так званій «лнр». Добровольче об’єднання в пам’ять про радянщину збирають, ухвалюючи відповідний законопроєкт. Обговорення вже відбулися у так званому «комітеті народної ради у справах військовослужбовців, цивільної оборони і надзвичайних ситуацій, правопорядку та козацтва».

Народні дружини працюватимуть разом із правоохоронними органами окупантів. Посилюватимуть тотальний контроль російської влади над населенням, братимуть участь в обшуках, робитимуть доноси.

Більше двох років в Рубіжному можна було придбати ліки, за наявності, лише в одному аптечному пункті. У вересні відкрили ще один. Проте катастрофічний дефіцит медичних препаратів у місті залишається. Бо асортимент у цих двох пунктах продажу – вкрай обмежений. Деякі життєво важливі препарати загарбники взагалі не завозять. Влаштували населенню природній відбір.

 

]]>https://loga.gov.ua/oda/press/news/u_lnr_povertayutsya_narodni_druzhini_...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет