Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 27.08.2024

27-08-2024
Категорія: 

«І по Невському, і по Макіївці загарбники поцілили зі ствольної артилерії. Із реактивної системи залпового вогню завдали три удари по Макіївці. Активно застосовують у зазначеному районі безпілотні літальні апарати. Тільки на учора – 93. 62 із них були спрямовані у бік Макіївки», – повідомив очільник Луганщини Артем Лисогор.

Поблизу п’ятьох населених пунктах Луганщини росіяни намагалися просунутися. Бої точилися поряд зі Стельмахівкою, Андріївкою, Невським, Греківкою, Макіївкою.

У Сєвєродонецьку окупанти не рекомендують звертатися до російських силовиків із заявами стосовно фактів мародерства квартир. Бо кількість таких випадків лише зростає і більшість з них здійснюється військовими рф, з якими просто не хочуть мати справу. Офіційна причина відмови – усі сили кинуті на розшук «диверсантів» та патрулювання.

В окупованому росіянами з 2014 року Лутугиному, можна побачити багато оголошень від т.з. «військкоматів». Запрошують «бажаючих» піти на «контрактну службу», пропонують гроші – рашисти шукають шляхи мотивації, аби чоловік добровільно прибув до військкомату. Багато хто розуміє, що дотримання «законів» на окупованій території відсутнє, тому стимулюючих виплат можна взагалі не дочекатися.

 

За інф.: ]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid0Y1LmbGYaRTNCiF3umqNH9BDpjFLr...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет