Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 27.05.2024

27-05-2024
Категорія: 

«Зафіксували ще два випадки руйнування житлової забудови у Невському. Не маючи очікуваних успіхів на фронті, загарбники відіграються на населених пунктах. Невське і Новолюбівку вони обстріляли з реактивної системи залпового вогню та зі ствольної артилерії. Мінометних та артилерійських ударів зазнали Куземівка, Стельмахівка, Греківка, Макіївка», - повідомив очільник Луганщини Артем Лисогор.

Бойові дії учора відбувалися в районах Новоєгорівки, Греківки, Невського, Білогорівки.

Зокрема, на Куп’янському напрямку окупанти втратили 69 осіб. Знищено російський засіб ППО та дві гармати, ще одну артилерійську систему пошкоджено.

У соцмережах оприлюднено фото оголошення водоканалу, що надає послуги в окупованому Сєвєродонецьку, стосовно коригувань показань і нарахованих платежів. Для цього особі потрібно підтвердити факт непроживання у квартирі чи будинку. Як би не виглядало дивним, але зробити це можна лише особисто. А ще – привести двох свідків, які мають паспорти рф.

Захоплену 10 років тому Брянку росіяни вважають віддаленим населеним пунктом. Тому ніяких глобальних робіт там не планують. Немає сучасної зали, але тепер є автоклуб від мінкульту росії.

На базі автомобілю обладнано сцену та екран для показу фільмів. Навіщо вкладати зайві гроші…

 

]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid02dCP4sM3svCKYX25BGqy5WiKiZpH...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет