Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 27.04.2024

27-04-2024
Категорія: 

«Уздовж лінії бойового зіткнення ворог посилив мінометні обстріли. За учора лише поблизу Макіївки, Греківки, Стельмахівки та Куземівки росіяни 39 разів відкривали вогонь з цього виду озброєння. Також вони активно застосовували артилерію – цілили в бік Невського, Макіївки, Стельмахівки. Безпілотники противника були зафіксовані у Куземівці та Невському», – поінформував Артем Лисогор, очільник Луганщини.

По Білогорівці та території Серебрянського лісу завдано авіаційних ударів.

Атаки противника відбиті від Стельмахівки, Греківки, у Білогорівці та Серебрянському лісництві.

«Безпекова ситуація непроста, але навіть минулої доби представники Красноріченської громади побували в Невському, де роздали місцевим жителям продуктові набори, засоби гігієни, питну воду. Регулярно привозимо необхідне і збираємо потреби на майбутнє», – додав Артем Лисогор.

Також упродовж тижня поліцейськими Луганщини зафіксовано пошкодження і руйнування сімох домоволодінь в Новолюбівці та ще одного – у Невському. Це наслідки цьогорічних російських обстрілів.

Довжелезна черга виникла на виїзді з Сєвєродонецька. Там окупанти ретельно перевіряють майже кожну автівку.

Обшуки займають до 20 хвилин. Що намагаються виявити – невідомо. пояснень від росіян, звісно, немає.

Жителі прифронтових міст та сіл у так званій «лнр» скаржаться на завищені ціни на оренду житла в Луганську. Мовляв, в обласних центрах сусідніх регіонів рф винаймати квартиру коштує вдвічі дешевше і в більш комфортних умовах. У Луганську  тих, хто приїздить, не розділяють на біженців чи гастролерів з рф – такса для усіх одна.

 

]]>https://loga.gov.ua/oda/press/news/cherez_retelni_obshuki_okupantami_na_...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет