Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 24.07.2024

24-07-2024
Категорія: 

Сили і засоби росіяни сконцентрували поблизу Невського та Макіївки, де намагаються прорвати нашу оборону. Безпосередньо села перебувають під постійним вогнем загарбників, – зазначає начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

Також противник намагався атакувати в районах Стельмахівки та Андріївки.

«По Невському та Макіївці ворог б’є зі ствольної артилерії та застосовує велику кількість дронів. Учора – 87. Невське також обстріляне з реактивної системи залпового вогню. За дві останні доби в цьому населеному пункті зруйновані ще два домоволодіння», – додав Артем Лисогор.

Мешканці, що залишилися в окупованому Лисичанську, невдоволені роботою російського пенсійного фонду. Через відсутність зв’язку та інтернету неможливо впровадити електронну чергу. Паперові талони на прийом розібрані на місяць наперед. Документи приймають, але їхній розгляд, за виключенням окремих справ, займає до року. Повторне потрапляння до спеціалістів вирішення питання не прискорює.

Минулого року тисячі жителів так званої «лнр» отримали платіжки з понаднормовими нарахуваннями за користування електроенергією та природнім газом. Загарбники не врахували навіть пільги, обіцяні для деяких населених пунктів поблизу лінії фронту. Дехто сплатив ці суми, дехто – ні. В обох випадках нарахування за понад сім місяців року не анулюють. Таке рішення нещодавно ухвалене «урядом лнр». Гроші залишаться у постачальника у якості оплати за користування послугами у майбутньому. Тарифи з 1 липня на окупованій Луганщині вже підняли.

 

За інф.: ]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid02wk2MBJ3qEfadpjsK3gkVQvuDTbx...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет