Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 22.06.2024

22-06-2024
Категорія: 

На Лиманському напрямку ситуація залишається напруженою.

]]>«На цій ділянці фронту противник атакував 12 разів. Спробував прорвати нашу оборону поблизу Греківки, Невського, у Серебрянському лісі. Українські військові вживають заходів, аби не допустити просування агресора вглиб країни. 14 разів окупанти штурмували на Куп’янському напрямку, зокрема, біля Стельмахівки, – повідомив очільник Луганщини Артем Лисогор. – Невське обстріляне ворогом з артилерії, мінометів, реактивних систем залпового вогню. Стельмахівка, Куземівка, Макіївка потрапили під вогонь мінометів та артилерії».]]>

До так званої «лнр» надійшла методичка, згідно з якою силовики зобов’язані пропонувати укласти контракт з міноборони рф не тільки обвинуваченим, а й підозрюваним. Тобто, практично кожному. Після обіцяють посприяти припинити кримінальну справу. Пропонують долучитися до армії рф і порушникам комендантської години, і тим, хто знаходиться під адміністративним наглядом. Про виконання плану необхідно доповідати вищому керівництву.

російські окупанти не збираються прибирати інженерні прикордонні споруди в Міловому. Вони залишаться там до припинення на території «лнр» воєнного стану. Про це повідомили у пресслужбі губернатора ростовської області. Там упевнені, що ці споруди захищають загарбників від осіб, які намагаються здійснити незаконне переміщення зброї задля організації терактів на території. Про спрощення перетину кордону оголосили майже два роки тому – на папері.

 

За інф.: ]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid0HkhAHpJfYvVtp2j1j4am6edPQ6Qk...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет