Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 20.07.2024

20-07-2024
Категорія: 

«Деокуповані нами села росіяни обстрілювали зі ствольної та реактивної артилерії, застосовували безпілотники та авіацію. Так, у Невському окупанти влучили по території трьох домогосподарств, де сталося займання вцілілих приміщень – вони згоріли. Один будинок пошкоджено у Новолюбівці», – поінформував Артем Лисогор, очільник Луганщини.

Наші оборонці відбили атаки ворога поблизу Стельмахівки, Греківки, Невського, у Серебрянському лісі та в Білогорівці.

Клуби на колесах розрекламовані росіянами, але викликають посмішку в луганчан в окупації. Виявилося, що привозять ці автомобілі із рф до так званої «лнр» без спеціалізованого обладнання. Всю дороговартісну апаратуру містам і селам доведеться купувати за рахунок місцевих бюджетів. Відмовитися не можна, бо відповідне питання перебуває на контролі у окупаційного керівництва Луганщини. Навпаки –  «головам усіх муніципалітетів» доручено прискорити процес закупівель для автоклубів.

Замість своєчасного вивезення побутових відходів у Луганську встановлюють відеокамери у місцях найбільшого скупчення сміття. Спостерігатимуть онлайн та переглядатимуть записи, аби виявити порушників, які утворюють звалища через надмірне накопичення відходів у кварталах. Система функціонуватиме на вже закупленому обладнанні – сміття залишатиметься на вулицях. Тим часом, спеціалізований транспорт, переданий росією, на вулицях захоплених міст не бачать.

 

]]>https://loga.gov.ua/oda/press/news/u_prifrontovomu_nevskomu_zgorili_tri_...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет