Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 19.06.2024

19-06-2024
Категорія: 

«25 разів росіяни вчора атакували на Куп’янському та Лиманському напрямках. Намагалися витіснити наших оборонців поблизу Греківки, Макіївки, у Серебрянському лісі. Успіху ворог не досяг, – зазначив начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор. – Втім, противник не припиняє обстрілювати прифронтові села. Так, по Невському завдано удари з реактивної, ствольної артилерії та мінометів. Куземівка та Стельмахівка потерпали від артилерійського та мінометного вогню. По Макіївці росіяни били з мінометів».

У новому навчальному році у школах так званої «лнр» рашисти збираються ввести новий предмет – «Семьеведение». На думку окупантів, він має сформувати у молоді традиційні, згідно з російською пропагандою, «сімейні цінності».

До захопленого Лисичанська можна потрапити, маючи місцеву реєстрацію. В іншому випадку слід звертатися до місцевої комендатури. Для цього треба мати вкрай актуальну причину для в’їзду і вказати точні дати перебування в місті. За відсутності у Лисичанську мобільного і провідного інтернету, відповідні документи можна подати лише поштою. І очікувати на відповідь.

 

За інф.: ]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid0YxZe8esUcXh2NFAgTbAE1csXnwJ9...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет