Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 18.07.2024

18-07-2024
Категорія: 

"Окупанти били по Невському упродовж доби майже безперервно. Застосовували артилерію та безпілотники. Під час чергового обстрілу поранень зазнав місцевий житель 1974 року народження. В чоловіка - рвані рани руки, лопатки, чисельні дрібні скалкові поранення тулуба та кінцівок. Поліцейські Луганщини евакуювали його до найближчої лікарні в Лимані, де постраждалому надали першу медичну допомогу", - зазначив начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

Також в селі є чергові руйнування житлового фонду. Один із будинків після влучання російського снаряду згорів вщент. Декілька - пошкоджені.

Ще один населений пункт громади - Макіївку - окупанти обстрілювали з реактивної та зі ствольної артилерії, здійснювали скиди з БпЛА.

Минулої доби бої точилися поблизу Стельмахівки, Андріївки, Макіївки та Греківки.

Інвестори з'явилися - рашисти зарплату шахтарям фейкової "лнр" так і не платять. Домовлятися за гроші, які зникли при нових російських господарях, так званий "міністр палива, енергетики та вугільної промисловості", за його словами, поїхав у кремль. Там він отримав вказівку - шукати кошти для інвесторів самостійно.

Тож, заборгованість по зарплаті гірникам з Довжанська, Сорокиного та Ровеньків мають ліквідувати шляхом реалізації залишків вугілля та товарно-матеріальних цінностей підприємства "Східвугілля". Тобто, продаватимуть все, що є. Коли? Пообіцяли "найближчим часом".

До волгоградського центру "воїн" відправили ще 91 дитину з окупованої Луганщини. Там упродовж 21 доби зміни "час юних героїв" навчатимуть вогневій, тактичній, інженерній підготовці, організації зв'язку, управлінню безпілотниками, проводитимуться заняття з національної безпеки. Російські окупанти вважають, що вміти стріляти має кожен школяр з так званої "лнр", тому і готують посилено.

 

За інф.: ]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid02RAZKmXRxZkCn9qap8TGUoTPNY1p...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет