Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 17.06.2024

17-06-2024
Категорія: 

«Противник тисне в районах прифронтових деокупованих сіл і постійно обстрілює їх. Зокрема, 66 мінометних ударів завдано по Макіївці, Невському, Стельмахівці, Куземівці. Артилерію ворог застосував по Невському, Куземівці та Стельмахівці. Реактивну систему залпового вогню – по Невському. У Серебрянському лісі окупанти вдарили сімома некерованими авіаційними ракетами, – поінформував начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор. – За підтримки авіації загарбники намагалися просунутися на Лиманському напрямку – поблизу Греківки, Макіївки та Невського. Ситуація там залишається напруженою».

За попередніми даними, втрати росіян на цій ділянці фронту склали: 54 окупанти, одна ББМ та склад боєприпасів.

У будівлі поштового відділення у Біловодську окупанти відкрили «Поштаторг». Там пропонують придбати промислові, господарські та побутові товари. Зокрема, мило або пральний порошок. Обіцяють з часом запровадити такі точки продажу і в інших містах та селах так званої «лнр».

В Сєвєродонецьку російські загарбники не беруться за відбудову зруйнованого житла. Влаштовують показові ремонти в багатоповерхівках, які зазнали незначних пошкоджень. До прикладу, два роки простояли з пробитим дахом. Підрядники, які приїздять з рф, у кожному під’їзді займають порожні квартири на свій смак. По завершенні робіт, звісно що, не залишаються там – забирають все, що сподобалося, і передислоковуються на інший об’єкт.

 

За інф.: ]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid0hF5zAgnXvZ8psED1EDrhTCkGjHHb...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет