Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 15.10.2024

15-10-2024
Категорія: 

]]>На в’їзді до Сіверськодонецька ретельно перевіряють чоловіків, через відсутність зв’язку в Лисичанську неможливо викликати «швидку», на Лиманському напрямку наші бійці завдають втрат ворогу.]]>

«Лиманська ділянка фронту сьогодні – один із трьох найгарячіших напрямків. Наші військові тримають там оборону, стримують противника і завдають йому суттєвих втрат. Окупанти намагалися атакувати поблизу Новоєгорівки, Новолюбівки, Греківки та Балки Журавки. Били по цих населених пунктах із артилерійського озброєння, спрямовували туди безпілотні літальні апарати», – повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

На ділянці автошляху між Сіверськодонецьком на Новоайдаром росіяни посилено перевіряють чоловіків. Заявляють, що розшукують особливо небезпечних злочинців. Але ретельна увага надається, як і завжди, особам призовного віку. Осіння мобілізаційна кампанія у так званій «лнр» у розпалі.

У віддалених районах захопленого у 2022 році Лисичанська життя практично зупинилося. Подекуди абонентам відновили газопостачання, після чого про них на два роки забули. Як от про мешканців багатоповерхівок, розташованих поряд з колишнім заводом ГТВ. Вони вже радіють підвозу технічної води, бо питну більшості доставляли востаннє ще влітку. Систему централізованого водопостачання, як і опалення, не полагоджено. Відсутній і телефонний зв’язок. Аби викликати «швидку», доводиться долати від 7 до 10 км. Декому пішки.

 

]]>https://loga.gov.ua/oda/press/news/na_vyizdi_do_siverskodonecka_retelno_...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет