Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 14.09.2024

14-09-2024
Категорія: 

«Противник тисне і на Куп’янському, і на Лиманському напрямках. Атаки ворога відбиті від Стельмахівки, Греківки, Твердохлібового, Макіївки, Невського, Білогорівки. Поблизу Новоєгорівки та у Серебрянському лісі росіяни застосували штурмову авіацію. Невське та Макіївку обстріляли з артилерії різних типів та безпілотників», – повідомив Артем Лисогор, очільник Луганщини.

У Довжанській громаді російські загарбники уведено режим надзвичайної ситуації муніципального рівня. Причина та сама – займання значної площі сухостою. Своєчасно локалізувати пожежу не вдалося, бо не вистачає рятівників та транспорту. Через розповсюдження вогню навіть перекрили рух «республіканською» трасою у напрямку Луганська. За словами окупантів, аби приборкати стихію, рятувальників довелося знімати з інших палаючих об’єктів, а також залучати військових рф. На всю округу знайшлося лише три спеціалізованих автомобілі, потужностей яких, звісно, не вистачило. Все марно…

В окупованому рашистами Сєвєродонецьку готуються зустрічати третю зиму без централізованого опалення. Безпосередньо росіяни підготували до зими лише три будинки. Саме у стількох серед сотень багатоповерхівок у Сєвєродонецьку реконструйована система опалення ніби за допомоги спеціалістів із пєрмі, які відповідають за відновлення зруйнованого загарбниками міста. Обіцяють аналогічні роботи провести ще у трьох.

 

За інф.: ]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid0iXco9RMcJS3LbFUGTVEHo9bszg2h...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет