Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 14.08.2024

14-08-2024
Категорія: 

«Допомогли виїхати ще двом жителям прифронтового Невського. Це – 63-річна жінка і 25-річний чоловік. Вони перебувають на Донеччині, тимчасове житло мають. У разі потреби Красноріченська військова адміністрація допоможе з вирішенням питань, що в них виникатимуть», – зазначив очільник Луганщини Артем Лисогор.

Він наголосив, що залишатися в деокупованих селах цієї громади наразі вкрай небезпечно. Ворог прицільно б’є по населених пунктах зі ствольної та реактивної артилерії. Учора також застосував майже 100 безпілотників.

Некерованими авіаракетами окупанти вдарили неподалік Сергіївки.

Штурмові дії росіян теж відбуваються зовсім поруч із Невським та Макіївкою. Активний противник і в Серебрянському лісі.

У жителів тих кварталів Лисичанська, де загарбники змогли відновити світло, виникла інша проблема, якої вони сподівалися позбутися. Енергопостачальник виставляє рахунки за спожите з урахуванням заборгованості, що виникла ще до окупації. Змушують сплачувати, погрожуючи відключеннями.

Окупований Сєвєродонецьк не потрапив до програми забезпечення шкіл російськими підручниками. Або знов гроші десь зникли. Місцеві вчителі звернулися до «колег» з воронежу, аби ті організували у своїх закладах освіти збір навчальних посібників, якщо є зайві, для сєвєродончан. Перелік і а дані про кількість необхідних підручників вже передані до цього російського міста.

 

За інф.: ]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid02KgE4ZDQYbLUE3aZWuV4fijm43kh...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет