Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 13.08.2024

13-08-2024
Категорія: 

Понад 100 безпілотників застосував ворог поблизу прифронтових сіл.

«Найчастіше окупанти задіяли БпЛА біля Макіївки. Там зафіксовано роботу 63 безпілотників. В районі Невського – ще 45. По цих населених пунктах росіяни вели вогонь з артилерійських установок різних типів. По Макіївці завдали удару з реактивної системи залпового вогню», – поінформував очільник Луганщини Артем Лисогор.

Бойові зіткнення відбулися поблизу Стельмахівки, Андріївки, Невського та Макіївки.

Рашисти на окупованій ними частині Луганщини збираються запровадити гібридну пошту. Вона має замінити електронну. Скористатися нею можна буде у відділеннях зв’язку. Ідею цифрового занепаду реалізовує «міністерство цифрового розвитку, зв'язку та масових комунікацій» загарбників. Оператори прийматимуть документи в електронному вигляді або скануватимуть паперові. На базі відділення іншого населеного пункту їх друкуватимуть та доставлятимуть адресату.

Одинадцять юнаків та дівчат з окупованої Кадіївки привезли до російського оборонно-спортивного табору «Авангард». Це вже третя група українських дітей, яких цьогоріч загарбники відправили туди на військовий вишкіл. Упродовж трьох тижнів школярі проходитимуть навчання з військової тактики, опановуватимуть стрілецьку зброю, відвідуватимуть пропагандистські лекції.

 

За інф.: ]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid0vXvXdkgQKZdEZgVAu3XZzvLeNDM1...]]>

 

 





Рейтинг: 
Голосов пока нет