Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 11.09.2024

11-09-2024
Категорія: 

«Противник атакував близько 20 разів. Серед основних напрямків штурмів – райони Невського, Макіївки, Твердохлібового. Наші Захисники тримають оборону, – наголосив начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор. – По прифронтових селах здійснені артилерійські обстріли, поблизу Невського і Макіївки окупантами застосовано 100 безпілотників».

Особи з Луганщини, що брали участь у бойових діях на боці рашистів і зазнали поранень до оголошення результатів псведореферендуму, що відбувся восени 2022 року, не можуть оформити документи на відповідні виплати згідно з законодавством рф. Усі відповідні установи, починаючи з військових частин, ігнорують такі запити, відмовляють у видачі підтверджуючих документів, проведенні комісій тощо. За росіян їх не вважають.

Загарбники постійно заявляють по нібито повернення тисяч людей до так званої «лнр» та водночас вирішили посилити перевірки осіб, які бажають потрапити на окуповану територію через термінал аеропорту в москві. Оглядають прискіпливо, бо перед росіянами поставлене завдання блокувати якомога більше пасажирів. Тож, масово люди не поверталися, а в кого є такі наміри – з великою долею ймовірності не пройдуть перевірку.

 

За інф.: ]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid02yDLxRs5Ms4eX6r2rip5hhn5CDZq...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет