Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 09.10.2024

09-10-2024
Категорія: 

«Бойові дії минулої доби точилися в районах Макіївки та Греківки – атаки противника відбиті нашими оборонцями. По укріпленнях українських військ у Серебрянському лісі росіяни намагалися вдарити некерованими авіаційними ракетами. В бік Балки Журавки спрямували 69 безпілотників. 16 разів вели вогонь із артилерійського озброєння», – поінформував начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

Близько семи тисяч осіб, що пішли на службу у ворожі окупаційні держоргани, сформовані у так званій «лнр», пройшли цьогоріч обов’язкову перепідготовку у російській академії народного господарства та державної служби. До різних програм підвищення кваліфікації долучилися колаборанти з державних та муніципальних утворень, а також депутатський корпус. Навчання кожного займало до 144 академічних годин. Представники яких саме органів рф викладали ці курси, не повідомляється.

Ще трьом окупованим у 2022 році населеним пунктам росія надала автоклуби. Додаткове навантаження отримали місцеві бюджети Кремінної, Лисичанська та Білокуракиного. Бо туди передали лише порожні автівки марки «газ». Усе обладнання, необхідне для діяльності цих транспортних засобів за профілем, слід купувати самостійно. Це стосується світлового та звукового обладнання, генераторів тощо. Сцени на колесах функціонуватимуть там, де рф планує закрити будинки культури.

 

За інф.: ]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid0cnYLxNP5gWt1LkSndFXTWwcwJd8R...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет