Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 03.12.2023

03-12-2023
Категорія: 

На Старобільщині заборонили відзначати День Святого Миколая, співробітникам Луганського аграрного університету росіяни три місяці не виплачують заплату, ворог й надалі тисне двох напрямків.

«Наші оборонці на Луганщині відбивають російську навалу поблизу Стельмахівки, що на Сватівщині. Не полишає противник намірів й захоплення Серебрянського лісу, де його тільки за учора чотири рази зупинили українські захисники. Ствольна та реактивна артилерія окупантів максимально задіяна при будь-якій погоді. Обстріли населених пунктів та укріплень зараз максимально щільні», - підкреслив Артем Лисогор, очільник Луганщини.

У Старобільську окупанти скасували відзначення Дня Святого Миколая по усіх закладах освіти. Мовляв, це суто українське свято, тому подарунки малечі готувати не слід.

Замість цього дітей вітатиме, зокрема, Киш Бабай з татарстану, якому надали так зване шефство над деякими окупованими громадами Луганщини.

Один такий вже виступив вчора на виставці народного господарства, куди днями примусово звезли дітей з нашого регіону.

У Луганську місцевий аграрний університет отримав від росіян статус федерального. А от його працівники із початком нового навчального року не одержують нічого.

Заборгованість із заробітної плати складає вже три місяці. Крім того, улітку вони не дорахувалися виплат за відпустку.

 

]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid0KMJKzEht3fzLWtxLA8NcXzKDYwY8...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет