Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 02.12.2023

02-12-2023
Категорія: 

У будинках, де проживали військові рф, окупанти відрізають газ за несплату; на в’їзді до Кремінної необхідно надати номер мобільного – зв’язку в місті немає; ворог поновив авіаційні удари на Луганщині.

«Коли дозволяє погода, окупанти користуються перевагою в авіації, підтримуючи з неба наземні операції. Так, вчора вони вдарили по Серебрянському лісу, територію якого намагалися штурмувати вісім разів. Ще декілька атакуючих спроб ворога зупинені поблизу Стельмахівки», – поінформував очільник Луганщини Артем Лисогор.

Під вогонь артилерії та мінометів потрапили Невське та Білогорівка.

При в’їзді до Кремінної росіяни перевіряють місця реєстрації та поточного проживання, а також номер мобільного телефону. Втім, задзвонити на нього вони не в змозі, доки людина не виїде в зворотному напрямку, бо зв’язку там зараз немає.

На окупованій частині Сватівщини відрізають газопостачання в будинках, де раніше проживали військові рф. Бо господарі, звісно що, давно евакуювалися, а самі росіяни за блакитне паливо впродовж року-півтора нічого не сплачували. Наступний, хто вирішить там розквартируватися, повинен буде за комфорт поповнити рахунок газовиків за попередників.

 

]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid01GJTB3VGK1QTqaeaQepBUoAXKnrW...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет