Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 02.08.2024

02-08-2024
Категорія: 

«Із прифронтового Невського вирішив виїхати 55-річний чоловік. Він проживатиме на Харківщині разом із дружиною. Луганчанин забезпечений житлом, Красноріченська військова адміністрація у разі звернення допоможе вирішити інші питання евакуйованого», – повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор 2 серпня вранці.

Очільник регіону зазначив, що росіяни продовжують нищити обстрілами звільнені нами населені пункти. Макіївка та Невське – під постійними ударами противника. Ворог застосовує ствольну та реактивну артилерію, безпілотники, авіацію.

Атакували загарбники в районах Стельмахівки, Андріївки та Макіївки.

Російські загарбники у кремлі прийняли закон, згідно з яким постановка на військовий облік відбуватиметься одразу після одержання чоловіком паспорту рф. При перевірці, у разі відсутності певного прізвища у відомостях військкоматів, запроваджуватиметься процедура позбавлення громадянства. Окупанти незадоволені темпами паспортизації у так званій «лнр». З огляду на нові зміни, бажаючих стати власником документу російського зразку поменшає. Наявність обліку перевірятимуть і в тих, хто одержав паспорти раніше.

В окупованих Рубіжному та Сєвєродонецьку підрядники не платять кошти будівникам. Інколи видають обіцяну зарплату із затримкою в декілька місяців, якщо особа до зазначеного часу ще залишається працювати. Стосується це і місцевих найманців, і тих, хто приїхав із рф підзаробити. Скаржитися нікуди, бо мобільний зв’язок в прифронтових містах вимкнено. Окупаційна адміністрація цих населених пунктів про проблему знає, але не втручається.

 

За інф.: ]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid03U92Ssg1LvgsbgYGWXmNhe6CCPQV...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет