Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 01.08.2024

01-08-2024
Категорія: 

«Наші військові стримують навалу ворога поблизу Андріївки, Невського та Макіївки. Однак росіяни продовжують завдавати удари по населених пунктах і укріпленнях українських оборонців. Так, учора окупанти двічі застосовували авіацію, 124 рази – безпілотники різних типів, вели вогонь з артилерії. Дев’ять некерованих авіаційних ракет вони спрямували по Макіївці», – поінформував очільник Луганщини Артем Лисогор.

Колаборанти роками мріяли про дешеві газ та пальне. У Лисичанську поплічники «руського миру» не розуміють, як в росії може статися дефіцит пального? А він є і економити вирішили на так званій «лнр». Інтернет в населеному пункті відсутній, як і місцеве телебачення, тому єдиний варіант повідомити населенню – надрукувати оголошення. Тож, хто знайде і прочитає – дізнається, що через відсутність пально-мастильних матеріалів із 1 серпня у Лисичанську рашистами вирішено призупинити обслуговування автобусних маршрутів.

Не набагато кращі справи на півдні Луганщини – у містах, окупованих 10 років тому. У Сорокиному, Суходольську та Молодогвардійську централізовано подають воду лише декілька годин на добу. Підвезення технічної води, яке інколи організовували російські загарбники, влітку відсутнє. Обсягу води, що дають, не вистачає на звичайні побутові потреби. Вихід – купувати за гроші у магазині. Абонплата при цьому не скасовується і не меншає.

 

За інф.: ]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid0dLq1fdiSsgWyS9WGWhoPXZhBBHW9...]]>

 

 

 





Рейтинг: 
Голосов пока нет