Ви тут:

Привітання Олександра Стрюка з Днем знань

01-09-2024
Категорія: 

Шановні учні, освітяни, студенти та батьки!

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня знань та початком нового навчального року!

День знань - це натхненне і хвилююче свято, з якого починається дорога у майбутнє та яке назавжди залишається у пам’яті кожної людини. 

В нашій рідній країні це свято третій рік проходить в умовах воєнного стану, а для нас - ще й поза межами громади. Загарбники із російської федерації не полишають спроб відібрати у нас та наших дітей все - життя, рідну землю, домівки, близьких та друзів, освіту... Однак, навчання буде. Цей новий 2024-2025 навчальний рік ми проведемо онлайн та будемо вірити, що у близькому часі у кожній школі нашої громади відбудеться найочікуваніший урок, який буде присвячено Перемозі України.

Дорогі учні та студенти! Нехай кожен день нового навчального року приносить вам почуття гордості за себе, Україну та її волелюбний і героїчний народ. Нехай здійсняться мрії і сподівання ваших батьків, які хочуть бачити вас здоровими, успішними, розумними та сповнених натхнення.

Наші нескорені освітяни  - зичу вам наснаги, сил та непохитності - Батьківщина у нас одна - і це Україна. Ваші старання, самовіддана праця, мудрість та турбота обов'язково повернуться вам сторицею. А ми будемо для вас надійною опорою та підтримкою.

Щиро дякую нашим Захисникам і Захисницям, завдяки мужності яких діти продовжуватимуть вчитися. 

Пам'ятаймо, освіта – це дуже потужна зброя у протистоянні з ворогом. Адже все починається з освіти і освіченості: людяність і гуманізм, знання власної історії і любов до рідної країни, інформаційна гігієна і медіаграмотність, розвиток технологій і вміння ними користуватися. Сєвєродонецькі освітяни є яскравим прикладом, як в умовах війни та евакуації не тільки швидко відновити та організувати навчально-виховний процес, а й демонструвати високі учнівські результати на обласному та загальнодержавному рівнях. І такі приклади потрібно обов'язково цінувати та берегти на усіх рівнях.   

Бажаю всім витримати надскладні навантаження, які принесла війна, влаштована російськими загарбниками. Пам’ятаймо: наші діти – це наша гордість і віра у майбутнє України, і для нашої Перемоги та кращого майбутнього всі повинні зробити максимум зусиль. 

В єдності - наша сила!

Слава Україні! Героям слава!

 

З повагою,

начальник Сєвєродонецької міської військової адміністрації

Олександр СТРЮК





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)