Ви тут:

Привітання Артема Лисогора з Днем Незалежності України

24-08-2024
Категорія: 

Шановні жителі Луганщини! Дорогі співвітчизники!

Вітаю вас із визначним для кожного громадянина нашої країни святом. 

Незалежність України – це результат безмежної волі, невичерпної праці та відданої боротьби поколінь. 

Ми зуміли здобути те, що мало бути нашим за правом народження. Протистояння московській агресії тривало протягом сотень років, але кожен етап цієї боротьби лише зміцнював нашу віру у самостійність.

Сьогодні Українська держава визнана в усіх куточках світу, включаючи країну-агресора, де навіть в умовах чергової спроби підкорення визнають нашу територіальну цілісність. 

Тому важливо усвідомлювати: зараз, важливіше ніж будь-коли, нам необхідно відстояти те, що належить українцям  – наші землю, повітря, води. Мирне та благополучне майбутнє прийдешніх поколінь – наших дітей і онуків – все це є сенсом сьогоднішньої боротьби з російським агресором.

Шлях до Перемоги нелегкий і ми маємо ще міцніше об'єднатися навколо наших Захисників, допомагати їм усім, що в нас є, не боятися йти у військо, бо незалежність завжди виборюється з боєм. 

Низький уклін кожному, хто сьогодні відбиває навалу ворога у Білогорівці чи під Макіївкою, у Кремінських лісах та Стельмахівці. І, звісно, на Донеччині, Харківщині, Херсонщині, Запоріжжі та Сумщині. Дякую ветеранам за їхній внесок. Вшануймо пам’ять кожного загиблого в боях за рідну землю…

У ці складні часи від щирого серця бажаю луганчанам якнайшвидшого повернення до рідних міст і сіл, де після деокупації на нас чекає не тільки відновлення, а й відродження. 

Знаю, якою важкою буде ця праця, але разом ми зможемо подолати всі виклики, що залишить за собою «руській мір».

Нехай наша рідна земля квітне, а серця наповняться надією і силою для нових починань!

Слава Україні!

Начальник Луганської обласної 
військової адміністрації 
Артем ЛИСОГОР

 

 

 

]]>https://loga.gov.ua/oda/press/news/privitannya_artema_lisogora_z_dnem_ne...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет