Ви тут:

Представники Луганської області взяли участь у конференції «Europe-Poland-Ukraine: Cooperate Together»

13-09-2024
Категорія: 

]]>Департамент економічного розвитку та зовнішньоекономічної діяльності Луганської облдержадміністрації інформує про участь у конференції «Europe-Poland-Ukraine: Cooperate Together».]]>

12 вересня 2024 року на запрошення Правління Спілки підприємців та роботодавців Польщі (ZPP) представники Луганської області взяли участь у конференції «Europe-Poland-Ukraine: Cooperate Together».

Від Департаменту економічного розвитку та зовнішньоекономічної діяльності облдержадміністрації участь у конференції прийняла Клименко Мирослава, головний спеціаліст управління інвестиційної політики та сприяння розвитку підприємництва. Також до участі долучився Малеванець Олексій, голова ради територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» в Луганській області, директор ТОВ «УКРХІМЕКСПОРТ».

З вітальним словом виступили Цезарій Казьмерчак, Президент Спілки Підприємців та Роботодавців Польщі (ZPP), Геннадій Чижиков, Президент Торгово-промислової палати України та інші.

Основними темами Конференції стало:

• Економічні відносини Україна-ЄС. Роль головування Польщі у Раді ЄС;

• Масштабування польсько-української торговельної співпраці: потенціал розвитку;

• Інфраструктурне співробітництво: розбудова транспортної інфраструктури та перевантажувальних терміналів.

Участь у заході дає можливість налагодити ділові контакти між представниками бізнесу, неурядових організацій, органів місцевого самоврядування Польщі та України, а також обмінятися думками та зміцнити двосторонні взаємодії.

Корисно було спілкування з генеральним директором Федерації роботодавців України Русланом Іллічовим.

Актуальні питання, найцікавіші теми, досвідчені спікери, вмотивовані учасники, гарна атмосфера для конструктивних розмов.

Організатори заходу: Związek Przedsiębiorców i Pracodawców та Business for Ukraine Center.

Співорганізатор: Fundacja Totalizatora Sportowego.

 

За інф.: ]]>https://www.facebook.com/economyloga/posts/pfbid02oBupgZnYjyydWASrKyENQ2...]]>





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)