Ви тут:

Понад мільйон гривень матеріальної допомоги з місцевого бюджету виплачено мешканцям Сєвєродонецької громади

10-01-2024
Категорія: 

У рамках Комплексної програми підтримки Сєвєродонецькою міською територіальною громадою Захисників та Захисниць України та членів їх сімей на 2023 рік за останній тиждень минулого року виплачено матеріальної допомоги на загальну суму 840 000 гривень. Матеріальну допомогу за рішенням комісії з надання одноразової матеріальної допомоги з місцевого бюджету виплачено 42 Захисникам та Захисницям.

Так, одноразову матеріальну допомогу на загальну суму 330 000 грн виплачено 22 учасникам бойових дій у період запровадження воєнного стану в Україні.

13 військовослужбовцям, які під час проходження військової служби у період запровадження воєнного стану в Україні отримали поранення і продовжують військову службу, виплачено одноразову матеріальну допомогу на загальну суму 325 000 грн.

Одноразову матеріальну допомогу на загальну суму 125 000 грн. отримали 5 військовослужбовців, які під час проходження військової служби у період запровадження воєнного стану в Україні отримали поранення і яким встановлено інвалідність.

Також виплачено одноразову матеріальну на загальну суму 60 000 грн допомогу 2 особам з інвалідністю, які під час проходження військової служби у період запровадження воєнного стану в Україні внаслідок поранення втратили кінцівки.

Трьом особам з числа мобілізованих осіб або осіб, які добровільно пішли служити до лав ЗСУ у період запровадження воєнного стану в Україні, виплачено 60 000 грн загальної суми грошової допомоги.

Одноразову матеріальну допомогу на загальну суму 30 000 грн отримали 2 родини осіб, які під час проходження військової служби у період запровадження воєнного стану в Україні загинули (померли внаслідок отриманих травм, поранень)

За результатами засідання комісії з питань призначення одноразової грошової допомоги громадянам, які опинились в складних життєвих обставинах, допомогу виплачено 33 особам на загальну суму 149 000 грн.

Для консультацій зі спеціалістами Управління соцзахисту населення Сєвєродонецької МВА звертатись за телефонами: https://sed-rada.gov.ua/upravlinnya-soczahistu-naselennya/telefoni-garya...

За даними Управління соціального захисту населення СМВА





Рейтинг: 
Голосов пока нет