Ви тут:

Почесний Консул Литовської Республіки в Луганській області Робертас Габулас передав Вілкавішкісу картини від дітей Сєвєродонецької громади

10-10-2024
Категорія: 

Почесний Консул Литовської Республіки в Луганській області Робертас Габулас відвідав Вілкавішкіський районний муніципалітет. Вілкавішкіс - місто-побратим Сіверськодонецька.

Робертас Габулас зустрівся з керівниками муніципалітету - мером Альгірдасом Нейберком, віце-мерами Дайвою Рікліне та Йоріусом Юшкаускасом та директором адміністрації Вітасом Гавом Жіснасом.

Під час зустрічі обговорили побратимські відносини Вілкавішкіського району та Сіверськодонецька і наступну співпрацю.

Також всі радо зазначили можливість українських дітей, зокрема Сєвєродонецької громади, другий рік поспіль брати участь у таборі, який фінансується за рахунок коштів муніципалітету та організований дитячо-юнацьким центром Вілкавішскіса.

Робертас Габулас подякував керівникам муніципалітету за дружбу та постійну підтримку мешканців Сєвєродонецької громади в евакуації. 

Дипломат також передав дві картини – їх створили діти Сєвєродонецької громади, щоб подякувати за незабутні емоції від відпочинку у таборі.

 

]]>https://www.facebook.com/robertas.gabulas.1/posts/pfbid0GqZzxYMnNYJbjNfr...]]>





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)