Ви тут:

Підсумки тижня, що минає, підбив Артем Лисогор

08-06-2024
Категорія: 

]]>Тиждень, який розпочався  зі свята: 86-ї річниці від дня заснування області, був насичений подіями, які впливають на сьогодення регіону. ]]>

3 червня Луганщина вже втретє відзначала свій день народження за межами області. 

«І те що наші Захисники, попри переважаючі сили ворога, тримають оборону деокупованих сіл, де залишаються люди – це краще нагадування світу про незламність луганчан. Тому продовжуємо підтримувати мешканців своїх громад та їх Захисників», - зазначив Артем Лисогор. 

Зокрема, Кремінська громада виплатила чергову допомогу військовослужбовцям з Кремінщини та членам їхніх сімей. Усього за січень-травень цього року 53 особам перераховано 840 тисяч гривень допомоги.  

З робочою поїздкою очільник регіону відвідав прифронтові райони, де особисто привітав луганчан Сергія Окішева та Євгенія Тетяничка з професійним святом – Днем журналіста України.

Хлопці зараз перебувають у лавах ЗСУ і докладають зусиль для найшвидшого повернення додому. Саме тому Артем Лисогор вручив їм Знаки Пошани «Захиснику Луганщини» за їх внесок у боротьбу. 

Урочистості були затьмарені трагічною втратою для всієї луганської журналістської спільноти – від нас пішла знана кореспондентка Анастасія Волкова. Її тіло було поховане у землі братньої Донеччини.

«Вдячний їй за вірність Україні, невгасний оптимізм, яким вона надихала оточуючих, та беззаперечний талант у своїй справі. Луганчани збережуть пам’ять про Анастасію», - запевнив Артем Лисогор.

З настанням літа громади Луганщини працюють над оздоровленням дітей. 

«Отримуємо свіжу та актуальну інформацію щодо впровадження літньої кампанії. Переконаний, що попри усі негаразди та проблеми, діти  повинні мати найкращі можливості, аби відпочити, набратись енергії, поспілкуватись з однолітками з різних куточків України. Таким чином, ми можемо убезпечити молоде покоління Луганської області від негативного впливу війни, що триває», - підкреслив очільник Луганщини.

У Дніпрі він мав за честь урочисто привітати відмінників навчання Луганщини: «Пишаюсь успіхами вчорашніх школярів та нинішніх абітурієнтів. Сподіваюсь, що сила та натхнення у навчанні не полишать ці молоді голови і вони стануть поколінням, що відродить Україну».

 

]]>https://loga.gov.ua/oda/press/news/pidsumki_tizhnya_shcho_minaie_pidbiv_...]]>

 





Рейтинг: 
Голосов пока нет