Ви тут:

Підписано Меморандум про співпрацю з РВ Фонду держмайна України

12-12-2023
Категорія: 

12 грудня 2023 року Сєвєродонецька міська військова адміністрація та Регіональне відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях уклали Меморандум про співпрацю.

Документ підписали начальник Сєвєродонецької міської військової адміністрації Олександр Стрюк і начальник Регіонального відділення Ганна Камлик.

Метою Меморандуму є співпраця і консолідація зусиль для інтеграції ВПО за новим місцем проживання, зокрема шляхом створення умов для самозайнятості населення, сприяння громадянам в організації підприємницької діяльності, надання відповідних консультацій та методичної допомоги, поширення інформації щодо приватизації та оренди державного майна.

Олександр Стрюк подякував начальнику Регіонального відділення Ганні Камлик за готовність до співпраці та підкреслив, що Меморандум стає основою для розробки подальших заходів, спрямованих на розвиток співробітництва, розв’язання актуальних проблем, обмін досвідом і знаннями, накопиченими сторонами у цій сфері діяльності, шляхом організації спільних заходів.





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)