Ви тут:

Під час реєстрації на забіг «Шаную воїнів, біжу за Героїв України» не забувайте зазначати, що ви з Луганщини - роз’яснення

29-07-2024
Категорія: 

Триває реєстрація на забіг «Шаную воїнів, біжу за Героїв України».

Цьогорічний забіг відбудеться у суботу, 31 серпня. Тож, усі бажаючі виявити свою  вдячність військовослужбовцям та їхнім сім’ям за внесок у збереження територіальної цілісності країни можуть пройти реєстрацію за посиланнями:

2 км: ]]>https://timer.newrun.com.ua/race/453]]>

5 км: ]]>https://timer.newrun.com.ua/race/454]]>

10 км: ]]>https://timer.newrun.com.ua/race/455]]>

Звертаємо Вашу увагу, що у розділі реєстраційної форми «Регіон» слід зазначати область, у якій ви долучаєтесь до забігу, та вказувати, що ви є ВПО з Луганської області.

Наприклад: Дніпро/ВПО з Луганської області.

Нагадаємо, що кожен учасник може пробігти обрану ним дистанцію (2 км, 5 км або 10 км) із закріпленим на футболці іменем знайомої або незнайомої людини, яка віддала життя в боротьбі за територіальну цілісність України у період з 2014 по 2024 роки, та поділитися життєписом Героя з тегами #БіжуЗаГероя_2024 та #забіг2024 у соціальних мережах.

У разі виникнення питань при реєстрації звертайтеся до технічної підтримки: infoatnewrun [dot] com [dot] ua та з організаційних питань: zabigshanuygeroivatgmail [dot] com або за тел.: +38 093 503 72 88.

 

]]>https://loga.gov.ua/oda/press/news/pid_chas_reiestraciyi_na_zabig_shanuy...]]>

 

 

 





Рейтинг: 
Голосов пока нет