Ви тут:

Опитування ветеранів щодо можливостей професійного росту

11-01-2024
Категорія: 

]]>Ветерани та ветеранки, чинні військовослужбовці та військовослужбовиці, Український ветеранський фонд запрошує вас  пройти онлайн-опитування ветеранів про ваші актуальні потреби та бачення можливостей для кар’єрного і професійного зростання.]]>

Ми хочемо дізнатися:

  • які варіанти професійного розвитку ви б хотіли обрати у цивільному житті;
  • з якими викликами та перешкодами можете при цьому зіткнутися;
  • наскільки ефективні, на вашу думку, державні інституції, які мають сприяти професійному та кар’єрному розвитку ветеранів у цивільному житті, та що потрібно поліпшити у роботі таких інституцій.

Наскільки ефективні, на вашу думку, державні інституції, які мають сприяти професійному та кар’єрному розвитку ветеранів у цивільному житті, та що потрібно поліпшити у роботі таких інституцій? Саме для зʼясування цих питань ми створили опитування ветеранів щодо актуальних професійних потреб.

Щоб долучитися до опитування, дайте відповіді на запитання в анкеті ]]>за посиланням.]]>

Опитування повністю анонімне.

Зазначимо, що Український ветеранський фонд систематично досліджує потреби ветеранів та ветеранок: у листопаді минулого року Фонд презентував результати онлайн-опитування «]]>Портрет ветерана]]>», а в червні-липні аналізував потреби та перешкоди при ]]>працевлаштуванні ветеранів]]>

Тоді опитування показало, що за час повномасштабної війни несприятливі умови для працевлаштування ветеранів склалися і безпосередньо на ринку праці України. За даними Work. ua, до повномасштабного вторгнення рф в Україну на платформі було понад 100 000 вакансій.

З початку вторгнення кількість вакансій зменшилась більш ніж у 10 разів. Третина бізнесів повністю або майже повністю припинила свою роботу. Конкуренція шукачів роботи зросла більш ніж у п’ять разів.

Починаючи з квітня 2022 року, ринок праці розпочав поступове відновлення та досяг свого піку в жовтні 2022 року – 56 719 вакансій.

Адаптувавшись до нових змін, український ринок праці увійшов в новий 2023 рік із рекордними показниками. У травні 2023 року кількість пропозицій роботи на Work.ua перетнула позначку 90 000 вакансій, що становило 90% від довоєнного рівня. Що стосується конкуренції шукачів, то вона вже досягла довоєнного показника.

Уся аналітика – ]]>тут]]>.

 

Ветеранський фонд

 





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)