Ви тут:

Опитування, спрямоване на збір даних про вплив регуляторного навантаження на бізнес

05-06-2024
Категорія: 

Шановні підприємці!

В рамках]]> ініціативи]]> Міністерства економіки України з дерегуляції господарської діяльності, Міжвідомча робоча група з питань прискореного перегляду інструментів державного регулювання господарської діяльності проводить опитування, спрямоване на збір даних про вплив регуляторного навантаження на бізнес.

Звертаємось до вас,  з проханням пройти  опитування.  Адже, це є критично важливим щодо формування майбутньої політики щодо дерегуляції господарської діяльності в Україні. Пройти опитування можна за посиланням - ​​]]>https://deregulation.online/compendious]]> .

 Отримані відповіді дозволять краще зрозуміти, як різні регуляторні вимоги впливають на фінансове та часове навантаження бізнесу. Це допоможе в прийнятті обґрунтованих рішень щодо оптимізації або скасування певних регуляторних вимог. Також це сприятиме спрощенню діяльності бізнесу, залученню нових інвестицій, збільшенню прибутку бізнесу та покращенню бізнес-клімату.

Дякуємо за вашу участь і підтримку в реалізації дерегуляційної реформи, яка має на меті створення більш сприятливого бізнес-середовища в Україні. Детальніше про дерегуляційну реформу: ]]>https://deregulation.me.gov.ua/]]>

 

Управління економічного розвитку СМВА





Рейтинг: 
Голосов пока нет