Ви тут:

Онлайн тренінг CLEAR для малого бізнесу

23-09-2024
Категорія: 

Комунальне підприємство «Сєвєродонецьке агентство інвестицій та розвитку» інформує,   що Програма дій та реагування територіальних громад на надзвичайні ситуації (далі — програма CLEAR), яка впроваджується міжнародною організацією Global Communities, у межах компонента «Економічне відновлення та ринкові системи» (EMRS) проведе онлайн тренінг на тему «Активний продаж у малому бізнесі».

Подія відбудеться 26 вересня 2024 року з 16:00 до 18:00 в онлайн форматі на платформі ZOOM.

У межах тренінгу учасники дізнаються про практичні техніки для підвищення ефективності продажів. Онлайн тренінг допоможе учасникам оптимізувати продажі та покращити бізнес-результати.

Програма тренінгу включає 3 основні блоки питань:

● Основи активних продажів.

● Управління запереченнями.

● Методи закриття угод (завершення продажу).

Крім цього, потенційні учасники можуть поставити свої запитання у реєстраційній формі та отримати на них відповідь під час тренінгу.

Для участі в тренінгу необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням: ]]>https://ee-eu.kobotoolbox.org/single/akEsU7d1]]> до кінця дня 25 вересня 2024 року. Зареєстровані учасники отримають посилання на подію на електронні адреси, вказані під час реєстрації, до 10:00 години ранку 26 вересня 2024 року.

До участі в тренінгу запрошуються фізичні особи, фізичні особи-підприємці та юридичні особи із Дніпропетровської, Запорізької, Миколаївської, Харківської, Херсонської та Чернігівської областей.

Тренінг проведе Дмитро Якимець - керівник відділу не корпоративної соціальної відповідальності найбільшої ІТ компанії в Україні «EPAM», експерт з організаційного розвитку, тренер року за версією Форуму громадянського суспільства. Має досвід супроводу створення малих сімейних підприємств та відділів продажу великих корпорацій.

Також інформація щодо можливостей для підтримки бізнесу опублікована на офіційній сторінці ]]>Програми CLEAR]]> у ]]>Facebook]]>.

 

         КП «Сєвєродонецьке агентство інвестицій та розвитку»





Рейтинг: 
Голосов пока нет