Ви тут:

Олексій Харченко проведе онлайн-зустріч із жителями громади

28-10-2024
Категорія: 

Громадська організація "Кризовий медіа-центр "Сіверський Донець" запрошує представників/представниць інститутів громадянського суспільства та всіх небайдужих жителів Сіверськодонецької громади на зустріч з начальником Сіверськодонецької міської військової адміністрації, яка відбудеться 30 жовтня о 18:00 в онлайн-форматі. Ця дата є достатньо символічною, адже саме цього дня минає рівно місяць від ]]>Розпорядження Президента України]]> про призначення Олексія Харченка на посаду .

Зустріч надасть можливість обговорити актуальні питання, що турбують жителів громади, отримати відповіді на ваші запитання та висловити конструктивні пропозиції щодо вирішення болючих проблем, які супроводжують наше життя.

Участь в зустрічі буде можлива виключно за умови попередньої реєстрації.
Реєстрація відкрита за посиланням ]]>https://forms.gle/btovhEwsA7u5j2Nd9]]> . Зареєструватися можна буде до 15:00 30 жовтня 2024 року.

За можливості, під час реєстрації, залишайте питання, які ви хотіли б обговорити під час зустрічі, зазначають організатори. Це допоможе  зробити діалог максимально продуктивним. Посилання на Zoom буде надіслано на ваші електронні пошти, вказані під час реєстрації у день зустрічі.

 

 

]]>https://www.facebook.com/sd.crisis.org/posts/pfbid0QJGe59yGinFB9H9HAYef2...]]>

 





Рейтинг: 
Голосов пока нет