Ви тут:

Олександр Стрюк взяв участь у заходах з нагоди Дня молоді: у Гумхабі Сєвєродонецької громади у Дніпрі цей день провели активно і творчо

12-08-2024
Категорія: 

З нагоди Дня молоді в Україні у Гуманітарному хабі Сєвєродонецької громади у Дніпрі влаштували захід, який найточніше показує енергію, завзяття та потенціал молодого покоління – майбутнього України.

Вітав присутніх начальник Сєвєродонецької міської військової адміністрації Олександр Стрюк: «Сподіваюсь, що сьогоднішній день принесе вам купу позитивних емоцій, прикрасить літні канікули перед початком навчання. Бажаю сил, наснаги і перемоги у сьогоднішньому заході.  Для омріяної Перемоги вже зроблено чимало, і, будьте впевнені - вона неодмінно буде і найкраще – тільки попереду. Тож використовуйте свою енергію та завзятість, щоб долати будь-які перешкоди і втілювати у життя свої найсміливіші мрії. Будьте наполегливими і винахідливими, не бійтеся помилок і уроків, які дає життя. Зі святом!»

Для підростаючого покоління організували рухливе дозвілля – подолання смуги перешкод. Гуртківці культурного центру Гуманітарного хабу Сєвєродонецької громади у Дніпрі не лише взяли участь у спортивній грі, а ще порадували однолітків, батьків і керівників гуртків своїми творчими надбаннями.

 

Всі учасники заходу отримали відзнаки.

 





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)