Ви тут:

Олександр Стрюк віддав данину пам’яті та шани загиблим Захисникам

29-08-2024
Категорія: 

Начальник Сєвєродонецької міської військової адміністрації Олександр Стрюк взяв участь у меморіальних заходах до Дня пам’яті захисників України.

Вони розпочалися на Краснопільському цвинтарі у Дніпрі з загальнонаціональної хвилини мовчання на вшанування пам’яті за загиблими Захисниками та Захисницями.

Участь у скорботних заходах взяли представники Луганської обласної державної адміністрації, силових структур, а також громад Луганщини.

«Ми схиляємо голови перед мужніми чоловіками та жінками, які віддали свої життя за нашу Батьківщину. У цей день в кожній приймаючій громаді по всій країні луганчани йдуть до могил своїх земляків, які ціною власного життя захистили нас від російської навали. На жаль, небесне воїнство Луганщини поповнюється щодня. Пам’ятаємо кожного», – сказав голова Луганської обласної державної адміністрації – начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

Олександр Стрюк вшанував пам’ять полеглих Героїв Сєвєродонецька, які поповнили Небесне Військо і тут знайшли свій вічний спокій.

 

Більше про Героїв-сєвєродончан, пам’ять про яких ми шануємо та бережемо, за посиланням: https://sed-rada.gov.ua/memory





Рейтинг: 
Голосов пока нет