Ви тут:

Окупований Сєвєродонецьк: мародерство не вщухає та нова пожежа у будинку на Гвардійському 55

23-03-2024
Категорія: 

]]>У тимчасово окупованому російськими загарбниками Сєвєродонецьку процвітає мародерство. Судячи з повідомлень від місцевих жителів, "чистять" не тільки порожні квартири, повідомляє Час Пік.]]>

Люди вже не чекають на допомогу у боротьбі зі злодіями, ні від окупаційної адміністрації та "поліції". Вони самостійно розшукують мародерів та намагаються повернути своє майно.

"Досвідом" вони діляться з тими, хто так само постражда від мародерів. Одну "наводку" вже дали сєвєродончанам - підказали, де зберігаються вкрадені речі.

"Доброго дня, хочу донести інформацію, раптом комусь буде треба. У Сєвєродонецьку по вулиці Науки проживає Воронкевич Толік, раніше він був покрівельником у ЖКГ "Світанок". Так от, це мародер, у нього кілька квартир (родичі виїхали) та гараж за магазином "Арбат" все забито речами. Нам підказали, ми його попресували і деякі речі він повернув. Хитрий та спритний, здебільшого у нього комп'ютери, телевизори, спорт інвентар, ноути...", - поділилася сєвєродончанка у групі "Сєвєродонецьк. Нові райони” у Viber.

Неважко здогадатися, що таких "Толіків" в окупованому місті чимало, й що повернути своє майно вдається далеко не всім...

А за повідомленнями у меседжерах та соціальних мережах, у Сєвєродонецьку знову горіла частина будинку по проспекту Гвардійському 55. Відео пожежі ]]>опублікував]]> "Северодонецк ЛХС".

Відомо, що на початку березня поточного року у цьому будинку вже була масштабна пожежа. 

 

Світлини та скрини з відкритих джерел. 

 

 

 





Рейтинг: 
Голосов пока нет