Ви тут:

Окупований рашистами Сєвєродонецьк: мобілізація місцевих, заборона продажу алкоголю, знищення навколишнього лісу та замулювання Чистого озера

30-03-2024
Категорія: 

]]>З тимчасово окупованого Сєвєродонецька Луганської області надходить інформація про початок масштабної примусової мобілізації чоловіків, - інформація від Час Пік]]>.

У місті почалися викрадення чоловіків. Їх виловлюють на вулицях і відвозять у невідомому напрямку.

"Пишуть, що на вулицях Сєвєродонецька чоловіків забирають у невідомому напрямку... Хотілося б уточнити у знаючих, правда чи фейк?", - виникають питання у людей.

]]>"Зараз у Сєвєродонецьку мужиків гребуть на вулиці усіх підряд і одразу в окопи", - повідомляють свідки.]]>

Сєвєродонецьк онлайн інформує, що окупаційна влада запровадила повну заборону на роздрібний продаж алкогольної продукції у Сєвєродонецьку, Лисичанську, Рубіжному, а також Кремінському та Сватівському районах.

Відповідний "указ" 27 березня підписав гауляйтер Пасічник - так званий "глава" російської окупаційної влади на Луганщині.

]]>Російські загарбники завершують знищення лісу навколо Сєвєродонецька та вивозять його у вигляді пиломатеріалів, - розповідає Реальна газета.]]>

Місцеві жителі помітили недалеко від міста людей, які пиляли залишки дерев. Пізніше вантажівку бачили на дорозі з готовими дошками, завантаженими у кузов.

Ліс навколо Сєвєродонецька майже знищено. Опубліковані фотографії

Ліс навколо Сєвєродонецька майже знищено. Опубліковані фотографії

]]>А Чисте озеро із зони відпочинку перетворилося на покинуту водойму, - передає Час Пік.]]>

Водойма виглядає брудною, а з настанням тепла, ймовірно, зовсім заросте бур'яном, вималювалися мілини. Лебедів на озері нема. У кадр потрапляють лише голуб та сорока. Чи повернуться лебеді на Чисте озеро і куди вони зникли?..

Наприкінці відео стає зрозуміло, що місто порожнє - вулиця порожня, немає жодної людини. 

 

 

Світлини та відео з відкритих джерел.

 





Рейтинг: 
Голосов пока нет