Ви тут:

"Не в студії чи редакції, - а на передовій. Тепер частіше бачимось із медійниками Луганщини під час поїздок на лінію фронту", - Артем Лисогор.

06-06-2024
Категорія: 

]]>З нагоди Дня журналіста, голова обласної державної адміністрації - начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор вручив Знаки Пошани «Захиснику Луганщини» Сергію Окішеву та Євгенію Тетяничко неподалік позицій військовослужбовців.]]>

До військової служби Сергій Окішев працював кореспондентом філії "UA: Донбас", випусковим редактором новин «Донбас онлайн», адміністратором ТГ-каналу «Донбасс-онлайн», потім воєнним кореспондентом на телеканалі «Прямий».

Євгеній Тетяничко – журналістом регіональної філії «UA:Донбас», телеканалу «Донбас онлайн», онлайн журналу «Свої.City», «Суспільне:Дніпро», "Сєвєродонецьк онлайн" та газети "Сєвєродонецькі вісті".

Раніше Сергій та Євгеній розповідали луганчанам новини. Показували життя прифронтових територій, розвінчували ворожі фейки, знімали сюжети про наших Героїв. А тепер – самі стали Героями. Євгеній – взяв до рук зброю та добровільно став на захист країни в лавах 111-ї окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ. А Сергій служить в лавах 25-ї окремої повітрянодесантної Січеславської бригади.

Обоє – безстрашні та принципові, справжні патріоти своєї країни. Вони не бояться обстрілів та «прильотів», заради правди та свободи готові покласти життя.

Артем Лисогор побажав хлопцям наснаги. Адже ми всі з нетерпінням чекаємо, коли вони повернуться до своєї основної професії та напишуть головну новину для країни - про Перемогу та звільнену Луганщину.

]]>111 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ]]>

]]>25 окрема повітрянодесантна Січеславська бригада]]>

 

За інформацією: ]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid02HNJ6eLth1ZLHkowBbgCSPWpTpQy...]]>

 

 





Рейтинг: 
Голосов пока нет