Ви тут:

КРИЛАТИЙ ЕСКАДРОН - навчання операторів БПЛА

24-07-2024
Категорія: 

]]>Нагадуємо, що командуванням Сил ТрО ЗСУ запущено програму рекрутингу та навчання екіпажів безпілотних літальних апаратів (БпЛА) “Крилатий ескадрон”.]]>

Кожен охочий віком від 18 до 60 років може опанувати найсучаснішу військову професію – стати оператором дронів і розпочати службу в одному із підрозділів ударних (розвідувальних) БпЛА, які створені та функціонують у всіх регіонах (областях) України.

Підготовка відбувається на базі навчальних центрів Сил Територіальної оборони ЗСУ, а також із залученням приватних та державних програм підготовки операторів БпЛА. 

“Крилатий_ЕскаДрон” – це  Ерудиція, Сила, Командна робота, Аналіз та Дрон

 

ПРО ПРОЄКТ ДЛЯ НАВЧАННЯ ОПЕРАТОРІВ БПЛА

 

Перемога України – в навченості та технологічності українського війська. Професійні екіпажі БПЛА ефективно керують безпілотниками для розвідки, коригування артилерії, знищення ворожої техніки та особового складу ворога

Чому варто ]]>приєднатися]]> до війська саме за програмою навчання «Крилатий ескаДрон»?

  • Ти отримаєш якісну базову підготовку (30 днів) і фахову підготовку (від 15 до 45 діб в залежності від типу БпЛА та інших умов)
  • Потрапиш в екіпаж БпЛА до професійних  підрозділів Сил ТрО ЗСУ
  • Станеш успішним бійцем та нищитимеш ворога завдяки навченості та технологіям 
  • Твоїми командирами стануть професійні військові лідери, які вміють планувати бій та бережуть життя бійців

ПРОЦЕС РЕКРУТИНГУ ТА НАВЧАННЯ ОПЕРАТОРІВ БПЛА

  1.  ]]>Подати заявку ]]>або звернутись до мобілізаційного відділу бригади Сил ТрО ЗСУ, відгукнутись на оголошення на сайтах пошуку роботи Rabota.ua, Work.ua, OLX, LobbyX.
    Також ви можете зателефонувати в Рекрутинговий центр за номером 0800-505163 (понеділок – субота 8:00 – 19:00).
  2. Пройти базове опитування через колцентр.
    Якщо кандидат відповідає всім вимогам, представники колцентру призначають онлайн-співбесіду з рекрутером.
  3. Після співбесіди, рекрутер допомагає підготувати пакет документів, необхідних для військової служби, супроводжує на етапі РТЦК та ВЛК в м.Києві або дистанційно в інших містах України за територіальною приналежністю бригади.
  4. На новобранця чекає курс базової загальновійськової підготовки (БЗВП), який триває 30 навчальних днів. Боєць отримає навички володіння зброєю, знання з тактичної медицини, навчитися діяти в складі підрозділу (відділення, взводу, роти), підготується до служби фізично та психологічно.
  5. Після базової підготовки боєць буде скерований на фахове навчання у навчальних центрах БпЛА, де підготовка проходить за чотирма основними напрямами: пілотування БПАК мультироторного FPV типу, мультироторного типу, літакового типу та підготовка фахівців-дешифрувальників.
    Тривалість фахової підготовки – від 15 до 45 діб (термін програми фахової підготовки може змінюватися в залежності від типу БпЛА та інших умов).

    Навчальна програма поєднує в собі теоретичні та практичні дисципліни. Зокрема тактику застосування БпЛА, роботу з інформаційними системами ситуативної обізнаності («Кропива», «Дельта» та інші), роботу з системами для роботи в онлайн-стрімах тощо. Основу програми складає передльотна, льотна та спеціальна льотна підготовка.

  6. По завершенню навчання пілот складає іспити, на основі яких йому присвоюють військово-облікову спеціальність (ВОС) та скеровують для подальшого проходження служби у обраний підрозділ.

ПРИНЦИПИ ПРОЄКТУ ПО НАВЧАННЮ ОПЕРАТОРІВ БПЛА

В центрі нашої програми – насамперед людина, майбутній воїн, що готується до захисту Батьківщини. Тому нами створено належні умови підготовки та перебування рекрута в навчальному центрі.

Інструктори «Крилатого ескаДрону» – професіонали своєї справи, які мають досвід бойового застосування БпЛА, дотримуються високих стандартів підготовки, вміють адаптувати програму під кожного слухача та скерувати його на високий результат.

]]>ПОДАТИ ЗАЯВКУ]]>

]]>ПЕРЕЙТИ ДО АНКЕТИ]]>

Після заповнення анкети Вам буде призначено онлайн-співбесіду з рекрутером Рекрутингового центру Сил ТрО ЗСУ.
Анкетні дані конфіденційні та не передаються у РТЦК.

Детальніше на сайті ]]>krylatyieskadron.org.ua]]>

 

ОГЛЯД ПРОЕКТУ КРИЛАТИЙ ЕСКАДРОН

 

 

]]>https://tro.mil.gov.ua/bpla/]]>





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)