Ви тут:

КП «Сєвєродонецьке агентство інвестицій та розвитку» допомогло отримати гранти ще трьом підприємцям

09-05-2024
Категорія: 

Комунальне підприємство ]]>«Сєвєродонецьке агентство інвестицій та розвитку» продовжує надавати технічну допомогу у написанні бізнес-проєктів  для отримання грантів від міжнародних інвесторів та пошуку інвесторів суб’єктам малого та середнього бізнесу, які релокувалися із Сєвєродонецької громади на підконтрольну Україні територію.

Завдяки такій допомозі ще три суб’єкти малого підприємництва – фізичні особи-підприємці, які здійснювали свою підприємницьку діяльність в м.Сєвєродонецьк та релокувалися у Дніпропетровську та Хмельницьку області, отримали гранти від міжнародних інвесторів за написаними  проєктними заявками.

Грант у розмірі 196 800,00 грн. був отриманий від Естонської ради у справах біженців (NRC). Бізнес-проєкт направлений на розвиток харчової промисловості.

Грант у розмірі 102 400,00 грн. був отриманий у межах  програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП»]]> за фінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини. Бізнес-проєкт направлений на розвиток легкої промисловості.

Грант у розмірі 127 195,00 грн. був отриманий від міжнародної гуманітарної організації  Help - Hilfe zur Selbsthilfe Ukraine. Бізнес-проєкт направлений на розвиток мікробізнесу з ремонту та обслуговування промислового пекарського, торгового, холодильного обладнання.

КП «Сєвєродонецьке агентство інвестицій та розвитку» і надалі планує надавати допомогу релокованому бізнесу та підтримувати мешканців Сєвєродонецької міської територіальної громади.





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)