Ви тут:

Конкурс грантів від Helvetas Swiss Intercooperation на розвиток підприємництва

20-08-2024
Категорія: 

Комунальне підприємство «Сєвєродонецьке агентство інвестицій та розвитку» повідомляє, що проводиться конкурс в рамках реалізації Програми підтримки економічної стійкості України (ERP)  для внутрішньо переміщених осіб та інших осіб, які постраждали через війну та ведуть свою діяльність у Харківській та Дніпропетровській областях,  з метою  започаткування та відновлення підприємницької діяльності.  

Проект реалізується  за підтримки Швейцарії через Швейцарську агенцію розвитку та співробітництва (SDC) в межах Програми економічної стійкості України (ERP). 

Метою проєкту є сприяння економічній стійкості та підвищенню доходів внутрішньо переміщених осіб та інших осіб, які постраждали через війну, через підтримку їхньої підприємницької активності.  

 

Програма підтримає: підприємців (самозайнятих та ФОП) у межах м. Харкова та Харківської області, м. Дніпра, та Дніпропетровської області з метою започаткування чи відновлення бізнес – діяльності (за винятком районів, де проходять активні бойові дії, а також районів з обмеженим доступом або високим ризиком для життя та ведення підприємницької діяльності).    

 

Пріоритет надається заявникам: які стали ВПО (після 24 лютого 2022 року); мають фінансову та соціальну вразливість (одинокий батько/мати, троє або більше дітей, особа з інвалідністю або є опікуном члена родини – особи з інвалідністю, ветерани, тощо). Підприємцям – діяльність/надання послуг,  яких, здійснюватиметься у вже існуючому окремому приміщенні (наприклад, орендоване приміщення, власне приміщення, окрема кімната/простір тощо). 

 

Розмір гранту: за результатами конкурсу буде надано гранти в розмірі до 114 000  грн (сто чотирнадцять тисяч гривень) кожен.  

 

Перевага буде надаватися таким напрямкам діяльності:  

  • видавничо-поліграфічна справа (в тому числі роздрібна торгівля книгами); 
  • будівельні та ремонтні роботи (сантехніки, електрики, монтажники, слюсарі, зварювальники, покрівельники, монтаж вікон та дверей, ремонт техніки тощо); 
  • автосервіс;  
  • прибирання, послуги з прання; 
  • заклади швидкого харчування (кав’ярні, пекарні, тощо);  
  • швейна справа: пошиття/ ремонт одягу/взяття, тощо. 

 

Гранти надаватимуться на такі типи цілей:   

  • закупівлю матеріалів та/або обладнання;  
  • сплату послуг (консалтинг,  послуги з налаштування обладнання тощо).  

 

Дедлайн подачі заявок: до 21 серпня 2024 року включно. 

Період реалізації заявки: незалежно від дати початку, запропоновані програмні заходи мають бути завершені до 30 листопада 2024 року. 

Положення про конкурс з детальним описом процедури подачі заявок тут  ]]>ERP_2 Helvetas Grant_Положення про конкурс]]>

Форма бізнес – плану для скачування тут ]]>Annex 1 Business Plan]]> (кандидати повинні заповнити бізнес-план за стандартом Helvetas) 

Перейдіть за посиланням та заповніть аплікаційну ]]>форму]]>.  

 

КП «Сєвєродонецьке агентство інвестицій та розвитку»





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)